CASSANDRA'S FOOD CORNER
ASSE • Wie het restaurant Cassandra’s Food Corner eenmaal heeft ontdekt, kom er zeker en vast nog terug. Het interieur met AZOBE tafels straalt design uit en je kan sfeervol tafelen. De doel is mensen verrassen met een heerlijke Italiaanse keuken. Als eervol en echte osteria stellen wij onze deuren open voor elke genieter.

Gastvrouw Cassandra Pas tracht iedere klant op een persoonlijke manier te ontvangen. Met haar spontaniteit en vriendelijk glimlach zorg zij voor het warme onthaal. Die slogan die het restaurant kent is: “ Het is goed om er te gast te zijn”.

Cassandra Pas en haar team zorgt voor dezelfde doelstelling: Tevreden klanten. Bij Cassandra’s Food Corner staat een punt vast, we werken enkel met verse producten. De gerechten zijn geïnspireerd op de Italiaanse / Franse keuken en krijgen eigentijds uitzicht. Een creatieve presentatie met een smaakvol resultaat.

In de Cassandra’s Food Corner kunt u terecht voor een heerlijke zelfbereide pasta’s, pizza’s en andere Italiaanse specialiteiten, seizoen gebonden menu, uitgebreid menu - kart of een eenvoudig zakenlunch.
Prijs-kwaliteit staan natuurlijk tot elkaar in verhouding. Overtuig jezelf en ontdekt kwaliteiten van Cassandra’s Food Corner.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
iedere dag van 07:00 uur tot ....
In juli en augustus van 09:00 uur tot....
Kalkoven 1
1730 Asse
breng me hierheen