DEN ENTREE PRINCIPALE
BRUGGE • Ons Restaurant Tea-Room bevindt zich in een van de gezelligste winkelstraten in het centrum Brugge, de Smedenstraat, op een boogscheut van het concertgebouw, station en het Beursplein waar de zaterdagmarkt is.

Wij serveren elke middag een lunch met soep, hoofdschotel (keuze vis of vlees) en koffie. Naast onze dagschotel hebben we een steeds wisselend suggestiebord met seizoensuggesties, mosselen & palingbereidingen of kreeft uit eigen homarium. U kan ook kiezen voor onze kreeftemenu.

De liefhebbers van filet americain, Belgisch blauw filetpure, lamskroontje, lamszadels, entrecôte of côte à l'os vinden zeker hun keuze op onze kaart. We werken met een pure en oprechte keuken met als principe eerlijk is heerlijk.

Tijdens het terrasseizoen hebben we een ruime keuze aan slaatjes en diverse snacks waarvan u kunt genieten onder een heerlijk zonnetje. (non stop kitchen tot 17.00u)

In de namiddag kunt u op ons zonnig terras of veranda genieten van huisbereid roomijs, verse pannenkoeken, een verse viva sara thee, kimbo koffie of een Brugse Zot van 't vat.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur
Smedenstraat 46
8000 Brugge
breng me hierheen