EETABLISSEMENT DE CLUYSENAER
KLUIZEN • Stef en Krien Roesbeke-Puts heten jullie van harte welkom in ons eetablissement. Samen met een team van gemotiveerde mensen slagen we er dag na dag in met dagverse en marktgebonden produkten jullie een gepaste maaltijd op tafel te zetten.

Stef, oud-leerling van STIO Oostende, neemt de keuken voor zijn rekening, waarin hij creatief probeert te zijn met dagdagelijkse produkten. Versheid, netheid en correcte bereiding houdt hij hoog in het vaandel. Creativiteit en zijn steeds zoeken naar nieuwe combinaties houden het voor hem boeiend. Teruggrijpen naar grootmoeders degelijkheid en herkenbaarheid houden hem met beide voeten op de grond.

Zijn liefde en passie, zijn obsessie voor Schotse Single Malt zorgen er elk najaar voor dat hij broedt op een nieuw whiskymenu, waarbij hij Vlaamse gastronomie verfijnt en verrijkt met Schotse Single Malt.

Vooraan verwelkomt Krien, samen met haar team, u in een Eetablissement waar we het belangrijk vinden dat iedereen zich thuis mag voelen. Met een vlotte bediening, vriendelijkheid, discretie en een gepast woordje voor iedereen proberen wij U op uw wenken te bedienen.
mail ons
0032.09/357 73 37
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
We zijn open van 11.30 tot 15u en van 18 tot 22u. (in weekend tot 24u.).
Op maandagavond, dinsdag en woensdag houden wij onze deurtjes gesloten.
Kluizendorpstraat 82
9940 Kluizen
breng me hierheen