RESTAURANT BOOM - HOF TER ZIELBEEK
RUISBROEK • De grootse setting, gunstige locatie, uitzonderlijke service en heerlijke maaltijden zijn maar enkele van de elementen die opkomen als Hof ter Zielbeek wordt genoemd. Dit restaurant in Boom biedt geweldige restaurant- en vergaderfaciliteiten.

Het menu van dit restaurant in Puurs biedt maandmenu’s, Paasmenu’s en suggesties voor andere heerlijke maaltijden. Reserveringen dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden gemaakt om de beste service te garanderen. Zorg ervoor dat uw reservering door het restaurant is bevestigd.

Voor partijen biedt Hof ter Zielbeek een van de beste buffetten. Dit restaurant in Ruisbroek moet u overwegen als u babyborrels, communies, jubilea, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden wilt houden. Er is voldoende ruimte voor iedereen en het restaurant werkt met u een formule uit om elke gelegenheid en elk budget te passen. Er zijn zowel kleine als grote conferentie- en vergaderzalen beschikbaar. U krijgt Wifi, water op tafel, papier, beamer, flip-over en penningen.
 
0032.3 886 00 87
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
di-vr : 11u45 - 23u00
za : 18u00 - 24u00
zo : 11u45 - 23u00
Sint-Katharinastraat 191
2870 Ruisbroek
breng me hierheen