'T PANDEREITJE
BRUGGE • Guy Van Neste zit niet stil. Terwijl het interieur van zijn zaak al een verjongingskuur kreeg, is dit jaar de keuken aan de beurt en komt er eveneens een binnentuin met vijf tafels waar bij mooi weer kan worden getafeld.

De vernieuwingsdrang van de chef is niet zo uitgesproken in zijn gerechten en dat is maar goed ook. Hij kookt klassiek en verfijnd, met ultraverse kwaliteitsproducten die nauwkeurig gegaard worden. Dat vertaalt zich onder meer in een lauw soepje van Zeeuwse mosselen met linguini, gebraden babykreeft met romatomaten, het wit van wilde tarbot gestoomd met een eiersausje met grijze garnalen en in klei en hooi langzaam gebraden graanduifje met asperges en dooierzwammen.

Guy is een wijnfanaat en serveert interessante wijnformules waardoor ook grote namen betaalbaar blijven.
mail ons
0032.050 33 11 90
Openingsdagen :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Pandreitje 6
8000 Brugge
breng me hierheen