DE OUDE NOTELAAR
ROESELARE • De taak van de kok begint waar het werk van de landbouwer ophoudt, een werkstuk van de natuur, goed en smaakvol koken met iets wat al heel mooi is. Kwaliteit met liefde en kennis aan een betaalbare prijs.

Het stijlvol interieur zorgt ervoor dat zowel jong als oud zich hier thuis voelt.

Chef Olivier Leenaert deed zijn ervaring op in tal van gerenommeerde zaken zoals 't Laurierblad (Berlare), Moulin de Mougin (Cannes), Faugeron (Parijs), Café de Paris (Biarritz), Auberge de l'Ille (Elzas), La Tourbière (Aalst).

Na enkele jaren in top-keukens te hebben gewerkt heropenen Olivier en Saskia in 2001 restaurant de Oude Notelaar met als doel : Gastronomie aan betaalbare prijzen.

Zijn rijken kennis gebruikt hij nu om creatieve gerechten te creëren, rekening houdende met het beste dat elk seizoen brengt.

Gastvrouw Saskia Slembrouck heet u welkom en staat u graag bij met advies over gerechten en wijnen.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Donderdag t/m zondag : open 's middags en 's avonds
Maandag & dinsdag : open 's middags
Meensesteenweg 403
8800 Roeselare
breng me hierheen