HET BBQ HUIS
GINGELOM • Indoor barbecue is vrij nieuw in België. Barbecuen in het BBQ-huis doen we aan tafel op door gas verhitte lavastenen. Het grote voordeel is dat we geen houtskool verbranden. De stenen in onze BBQ verhitten tot de temperatuur van gloeiende houtskool en dit zonder roetinslag in vlees of vis! Wij garanderen u dan ook een ongelooflijk lekkere en vooral gezonde BBQ. Dit maakt barbecuen bij ons dan ook speciaal.

Over gezondheid gesproken … barbecuen komt ook mensen met een te hoog cholesterolgehalte ten goede vermits het niet nodig is vet of olie toe te voegen tijdens het bakproces. Om deze gezonde manier van eten verder te zetten, vindt u aan het buffet naast de vertrouwde barbecuesausjes ook heel wat sauzen op basis van yoghurt. Proef ze en u zal merken dat ze verrassend lekker zijn én gezond!

In het BBQ huis kunt u zich ontspannen, uw smaakpapillen laten genieten en wie weet waant u zich onmiddellijk op vakantie!
Als u na een bezoek de deur achter u toetrekt en u het gevoel heeft dat tafelen meer is dan eten alleen, is onze avond alvast geslaagd.
mail ons
0032.11 76 66 67
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Van maandag tot en met zaterdag: vanaf 18u
Zondag: vanaf 11.30u
Donderdag: sluitingsdag
Steenweg 256
3890 Gingelom
breng me hierheen